Slamarica.com

Demonstracija rada sistema

Niste se registrovali, a hoćete da provirite? Nema problema!

Isto u radnji kao i u izlogu

Iako ste se na stranici funkcionalnosti uverili da je Slamarica sjajan sistem, a na slikama narvno da to sve lepo izgleda, ipak smo Vam ostavili mogućost da pre registracije osetite kako Slamarica zaista radi. Da bi ste se uverili da je sve kao i u izlogu, slobodno iskoristite demo nalog koji smo spremili za Vas i zavirite unutra.

Demo nalogu možete pristupiti tako što ćete prilikom prijave na sistem kucati demo i za korisničko ime i za lozinku.

Demo nalog omogućava Vam da vidite sve što kao registrovani korisnik možete videti, međutim baš iz razloga što je ovo nalog za razgledanje transakcije ili račune nećete moći da menjate, brišete i dodajete.

Naravno kada se uverite da je ovo sjajna aplikacija koja Vam umnogome može olakšati upravljanje Vašim ličnim finansijama, besplatno se registrujete i postanite član Slamarica porodice.

Sa nestrpljenjem Vas očekujemo.

Vesti

najsvezija dešavanja na sajtu

Datum: 29. Decembar, 2020

Аžuriranje banaka

Sve aktuelne banke koje trenutno posluju u Srbiji dodate su u Slamaricu

Datum: 08. April, 2011

Mobilna Slamarica

Slamarica je postala još bolja zahvaljujući novoj verziji aplikacije za mobilnu platformu Android, ali i novoj aplikaciji za Windows Phone 7. Andorid Slamaricu 2.0 možete odmah preuzeti sa Android marketa, dok WP7 verziju čekamo da se pojavi ovih dana na WP7 Marketplace-u.

Datum: 01. Februar, 2011

Slamarica u emisiji Buđelar (tv B92)

U emisiji Buđelar na televiziji B92 (emitovanoj 29. januara 2011) posvećenoj planiranju ličnih finasija, predstavili smo Slamaricu i objasnili kako ona može da vam pomogne u izradi vašeg kućnog budžeta.

Pregled svih vesti ...