Slamarica.com

Pregled vesti na Slamarici

Detaljni pregled vesti

Slamarica proslavila prvi rođendan

datum: 01. Oktobar, 2010

Prošlo je tačno godinu dana od kada smo pokrenuli Slamaricu, servis za upravljanje ličnim i kućnim finansijama.Od tada smo stekli puno prijatelja i korisnika, poslušali puno lepih predloga i trudili se da Slamaricu učinimo još boljom i udobnijom za svakodnevni rad.

Od kada smo počeli sa radom pa do danas Slamarica je zabeležila 30500 vaših transakcija, na 2145 vaših računa. Pri tome ste vaše troškove i prihode organizovali u više od 1500 različitih podvrsta transakcija.

Posebno smo srećni, jer smo od vas dobili i 75 predloga, od kojih smo neke odmah usvojili, a neki su planirani za naredni period.

Slamarica na Android platformi ove godine je doživela veliki uspeh osvojivši nagradu na VIP Izazov takmičenju, a broj od preko 1200 instaliranih aplikacija svedoči o ovom uspehu.

Sjajno smo se zabavili i kvalitetno Vas obaveštavali o ekonomskim temama koje su nam tokom godine bile interesantne, a koje ste mogli da pratite putem našeg Twitter i Facebook naloga (hvala svima koji na čestitkama :) ).

Slamarica Twitter Slamarica Facebook

U sledećem periodu planirali smo da se više posvetimo mobilnim platformama, pre svega Android i Iphone, kako bi sve vaše transakcije mogli sa sobom da ponesete. Naravno vrlo brzo možete očekivati i neke novitete na web verziji Slamarice.

Još jednom hvala vam na poverenju!

Pratite troškove, analizirajte svoje potrošačke navike, menjajte one koje su loše i uštedite sa Slamaricom!

Vesti

najsvezija dešavanja na sajtu

Datum: 29. Decembar, 2020

Аžuriranje banaka

Sve aktuelne banke koje trenutno posluju u Srbiji dodate su u Slamaricu

Datum: 10. Decembar, 2011

Problemi sa Android verzijom

Poštovani korisnici, poslednjih nekoliko nedelja imamo problema da osposobimo Android verziju aplikacije. 

Javljali ste nam se vidno razočarani što aplikacija sa Androida ne fukcioniše. Neko vreme smo pokušavali da rešimo problem sa hosting provajderom i izavaocem SSL sertifikata međutim to nije urodilo plodom. 

Datum: 08. April, 2011

Mobilna Slamarica

Slamarica je postala još bolja zahvaljujući novoj verziji aplikacije za mobilnu platformu Android, ali i novoj aplikaciji za Windows Phone 7. Andorid Slamaricu 2.0 možete odmah preuzeti sa Android marketa, dok WP7 verziju čekamo da se pojavi ovih dana na WP7 Marketplace-u.

Pregled svih vesti ...