Pregled vesti na Slamarici

Detaljni pregled vesti

Slamarica proslavila prvi rođendan

datum: 01. Oktobar, 2010

Prošlo je tačno godinu dana od kada smo pokrenuli Slamaricu, servis za upravljanje ličnim i kućnim finansijama.Od tada smo stekli puno prijatelja i korisnika, poslušali puno lepih predloga i trudili se da Slamaricu učinimo još boljom i udobnijom za svakodnevni rad.

Od kada smo počeli sa radom pa do danas Slamarica je zabeležila 30500 vaših transakcija, na 2145 vaših računa. Pri tome ste vaše troškove i prihode organizovali u više od 1500 različitih podvrsta transakcija.

Posebno smo srećni, jer smo od vas dobili i 75 predloga, od kojih smo neke odmah usvojili, a neki su planirani za naredni period.

Slamarica na Android platformi ove godine je doživela veliki uspeh osvojivši nagradu na VIP Izazov takmičenju, a broj od preko 1200 instaliranih aplikacija svedoči o ovom uspehu.

Sjajno smo se zabavili i kvalitetno Vas obaveštavali o ekonomskim temama koje su nam tokom godine bile interesantne, a koje ste mogli da pratite putem našeg Twitter i Facebook naloga (hvala svima koji na čestitkama :) ).

Slamarica Twitter Slamarica Facebook

U sledećem periodu planirali smo da se više posvetimo mobilnim platformama, pre svega Android i Iphone, kako bi sve vaše transakcije mogli sa sobom da ponesete. Naravno vrlo brzo možete očekivati i neke novitete na web verziji Slamarice.

Još jednom hvala vam na poverenju!

Pratite troškove, analizirajte svoje potrošačke navike, menjajte one koje su loše i uštedite sa Slamaricom!