Slamarica.com

Pregled vesti na Slamarici

Detaljni pregled vesti

Android Slamarica

datum: 06. Februar, 2010

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo Vam Android Slamaricu. Sada prihode i troškove možete voditi i na svom mobilnom telefonu. Gde god se nalazite, možete unositi transakcije i gledati izveštaje, više nije potrebno da skupljate račune i čekate da vam računar bude pri ruci.

Napravili smo prvu verziju Slamarice namenjenu mobilnim telefonima sa operativnim sistemom Android, na šta smo veoma ponosni! Android Slamarica podržava već poznate funkcionalnosti web aplikacije kao što su rad sa računima i transakcijama.

Cilj je bio da napravimo aplikaciju pomoću koje brzo i lako možete evidentirati vaše transkacije. Aplikacija je optimizovana za veliki broj Android telefona. Takođe koristi oba moda telefona portrentni i položeni.

Pregled računa i transakcija je pregledan i prilagođen ekranima mobilnih telefona, a spremili smo i nekoliko korisnih izveštaja koji će Vam u svakom trenutku omogućiti pregled prihoda i troškova po kategorijama.

Ekran sa računima

Ekran sa transakcijama

Ekran sa izveštajima

Na ekranu računi videćete sve račune koje imate, uz svaki račun prikazano je stanje tog računa, kao i banka računa i opis. Račune možete brisati, menjati i naravno dodavati nove po želji.

Ekran sa transakcijama omogućava dodavanje prihoda, troškova i transfera. Sve je potpuno isto kao i u online verziji Slamarice. Ono što smo dodali kao posebnu pogodnost jeste korišćenje GPS uređaja mobilnog telefona za pamćenje lokacije prilikom unosa transakcije. Na ovaj način se putem izveštaja mogu pregledavati mesta  na kojima ste najčešće obavljali kupovine.

Tabelarni izveštaj

Grafički izveštaj

Pregled lokacija troškova

Izveštaji su izuzetno pregledni i pomoću njih se mogu analizirati troškovi i prihodi. Svaki od ponuđenih izveštaja omogućava da se definiše račun i period u okviru koga se vrši posmatranje.

Posebno interesantan je lokacijski izveštaj sa troškovima, koji na mapi obeležava mesta na kojima je trošak ostvaren. Servis se može koristiti kako bi se videla mesta gde se često kupuje, a pomoću njega se može bolje shvatiti vaše potrošačke navike.

Android Slamarica je besplatna aplikacija i možete je preuzeti sa svog mobilnog uredjaja iz aplikacije Android Market. Aplikacija u verziji 1.0 ne podržava sinhronizaciju sa web aplikacijom, mada od verzije 1.1 i to planiramo da podržimo.

Kao što vidite nismo se odmarali već smo vredno radili, a uskoro i nastavljamo sa unapređivanjem Vaše i naše Slamarice.

Vesti

najsvezija dešavanja na sajtu

Datum: 29. Decembar, 2020

Аžuriranje banaka

Sve aktuelne banke koje trenutno posluju u Srbiji dodate su u Slamaricu

Datum: 10. Decembar, 2011

Problemi sa Android verzijom

Poštovani korisnici, poslednjih nekoliko nedelja imamo problema da osposobimo Android verziju aplikacije. 

Javljali ste nam se vidno razočarani što aplikacija sa Androida ne fukcioniše. Neko vreme smo pokušavali da rešimo problem sa hosting provajderom i izavaocem SSL sertifikata međutim to nije urodilo plodom. 

Datum: 08. April, 2011

Mobilna Slamarica

Slamarica je postala još bolja zahvaljujući novoj verziji aplikacije za mobilnu platformu Android, ali i novoj aplikaciji za Windows Phone 7. Andorid Slamaricu 2.0 možete odmah preuzeti sa Android marketa, dok WP7 verziju čekamo da se pojavi ovih dana na WP7 Marketplace-u.

Pregled svih vesti ...