Pregled vesti na Slamarici

Detaljni pregled vesti

Slamarica kreće punom parom

datum: 01. Oktobar, 2009

Od danas Slamarica i zvanično počinje sa radom. Nakon intenzivnog testiranja u toku prošlog meseca, uklonjeni su problemi koje smo uočili. Početak zvaničnog rada obeležila je i nova mogućnost detaljne grafičke analize troškova.

Iako Slamarica zvanično počinje sa radom to ne znači da je ona kompletna i bez grešaka i da nećemo na njoj dalje raditi. Ovo je projekat koji će rasti i razvijati se iz dana u dan.

Još jednom, cilj nam je da Vam olakšamo upravljanje Vašim ličnim finansijama i da Vi kao korisnici budete zadovoljni. 

Već posle mesec dana korišćenja Slamarice uvidećete koliko je korisna, jer ćete na pregledan način videti tačno na šta Vam novac odlazi. Nekome su boljka stripovi nekome sladoled i slatkiši, a ima i ljudi koji malo bogatstvo potroše na Lego kocke. Kako se na Slamarici jasno vide svi vaši "mali i veliki troškovi", sigurno će te pokušati da smanjite neke od nepotrebnih troškova i da postignete veću finansijsku stabilnost.

Kako je Slamarica nastala iz naših ličnih potreba za stalnim praćenjem finanskijskog stanja, svako od nas je zahvaljući tome uspeo da bolje definiše svoje prioritete, da se bolje organizuje i isplanira neke buduće finansijske ciljeve.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da će se uskoro pojaviti i nekoliko potpuno novih modula, koji će dodatno obogatiti funkcionalnosti Slamarice. Naravno očekujemo i Vaše mišljenje, kako bi se razvoj Slamarice kretao u pravom smeru.

Posebnu pažnju posvetićemo edukaciji, savetima kao i vestima iz sveta finansija i novca .

Zaista smo vrlo ponosni na Slamaricu i na mogućnosti koje pruža našim korisnicima, a uskoro će biti još moćnija i bolja.