Slamarica.com

Pregled vesti na Slamarici

Detaljni pregled vesti

Intenzivne pripreme za betu

datum: 18. Avgust, 2009

Ubrzano radimo na pripremi interne bete sajta koja će uskoro početi sa radom. Pravimo spisak Beta korisnika čiji će komentari biti od neprocenjivog značaja. 

Pozivnice su već poslate i očekujemo solidan odziv. To su za sada prijatelji ovog projekta koji je tek u povoju. Kada se prođe interno testiranje i stabilizuje verzija krenuće se sa većom medijskom promocijom.

Cilj Slamarice je da Vam pomogne u ne tako jednostavnoj aktivnosti praćenja Vaših ličnih finansija. Ali da se pri tome zabavite i naučite gde novac odlazi...

Vesti

najsvezija dešavanja na sajtu

Datum: 29. Decembar, 2020

Аžuriranje banaka

Sve aktuelne banke koje trenutno posluju u Srbiji dodate su u Slamaricu

Datum: 10. Decembar, 2011

Problemi sa Android verzijom

Poštovani korisnici, poslednjih nekoliko nedelja imamo problema da osposobimo Android verziju aplikacije. 

Javljali ste nam se vidno razočarani što aplikacija sa Androida ne fukcioniše. Neko vreme smo pokušavali da rešimo problem sa hosting provajderom i izavaocem SSL sertifikata međutim to nije urodilo plodom. 

Datum: 08. April, 2011

Mobilna Slamarica

Slamarica je postala još bolja zahvaljujući novoj verziji aplikacije za mobilnu platformu Android, ali i novoj aplikaciji za Windows Phone 7. Andorid Slamaricu 2.0 možete odmah preuzeti sa Android marketa, dok WP7 verziju čekamo da se pojavi ovih dana na WP7 Marketplace-u.

Pregled svih vesti ...