Slamarica.com

Pregled vesti na Slamarici

Detaljni pregled vesti

Oktobarski noviteti

datum: 23. Oktobar, 2010

U toku meseca oktobra radili smo na sitnim poboljšanjima, koja će povećati vašu produktivnost i zadovoljstvo u radu sa Slamaricom.

Kao prvo i najznačajnije poboljšanje izdvajamo optimizaciju aplikacije i veću brzinu u radu koju ćete na vašu radost sigurno osetiti. Sada za manje vremena možete više uraditi sa Slamaricom.

Izvoz u Excel

Posle duže najava aktivirana je opcija izvoza u Excel format, pa sada sve vaše transakcije lako možete pregledavati, upoređivati i štampati iz Excela. Dovoljno je da na ekranu za pregled transakcija pozovete ovu opciju i dobićete Excel fajl sa kojim možete raditi šta god vam je volja.

Sortiranje podvrsta transakcija

Dosta smo razmišljali kako da ubrzamo i sam postupak unosa novih transakcija, pa smo uveli sistem po kojem se podvrste transakcija sada sortiraju u slkadu sa frekvencijom korišćenja. Najčešće korišćene podvrste transakcija, biće prve na spisku, a one koje najmanje koristite pašće na dno.

 

Ova funkcionalnost je omogućena tako što Slamarica konstantno prati broj svih transakcija određene vrste i podvrste i prema tome vrši sortiranje.

Aktivacija/deaktivacija podvrsta transakcija

Pojedini korisnici su se žalili da neke od ponuđenih podvrsta transakcija nikada ne koriste i da im samo smetaju. Obzirom da je nemoguće sistemski definisane podvrste transakcija brisati, uveli smo opciju aktiviranja i deaktiviranja podvrsta transakcija. Kada određenu podvrstu deaktivirate, više je nećete videti u padajućem meniju kada dodajete nove transakcije.

 Promena transfera

Izmenili smo i unos i izmenu transfera između računa. Više nema unosa kursa već je dovoljno da unesete iznos novca koji sa jednog računa prebacujete i drugi iznos koji na drugi račun stavljate. Složićete se sada je jednostavnije :)

Budite i dalje uz nas i očekujte nova poboljšanja ...

Vesti

najsvezija dešavanja na sajtu

Datum: 29. Decembar, 2020

Аžuriranje banaka

Sve aktuelne banke koje trenutno posluju u Srbiji dodate su u Slamaricu

Datum: 10. Decembar, 2011

Problemi sa Android verzijom

Poštovani korisnici, poslednjih nekoliko nedelja imamo problema da osposobimo Android verziju aplikacije. 

Javljali ste nam se vidno razočarani što aplikacija sa Androida ne fukcioniše. Neko vreme smo pokušavali da rešimo problem sa hosting provajderom i izavaocem SSL sertifikata međutim to nije urodilo plodom. 

Datum: 08. April, 2011

Mobilna Slamarica

Slamarica je postala još bolja zahvaljujući novoj verziji aplikacije za mobilnu platformu Android, ali i novoj aplikaciji za Windows Phone 7. Andorid Slamaricu 2.0 možete odmah preuzeti sa Android marketa, dok WP7 verziju čekamo da se pojavi ovih dana na WP7 Marketplace-u.

Pregled svih vesti ...