Često postavljana pitanja

pre nego što se stvarno zapitate pogledajte ovu stranicu

Vi ste nas pitali, a mi odgovaramo

Pitanje: Da li je Slamarica stvarno besplatna?

Odgovor: Da Slamarica je besplatan sistem. Registrujte se i uverite se!


Pitanje: Ostavljam dosta privatnih podataka na Slamarici, kako da budem siguran da se ovi podaci neće na bilo koji način zloupotrebiti.

Odgovor: Detaljnije o ovoj temi pročitajte na stranici Privatnost podataka


Pitanje: Koliko maksimalno mogu da unesem računa u Slamaricu?

Odgovor: Slamarica nema ograničenja koja se tiču unosa računa, niti transakcija. Znači unesite onoliko koliko Vam je potrebno.


Pitanje: Koja je funkcija Slamarica Novčanik računa koji se automatski dobije nakon registracije... Koja je njegova svrha?

Odgovor: Svhra Slamarica Novčanik računa je da predstavi vaš novčanik odnosno mesto gde čuvate ili držite vaš novac kada nije u banci. Najčešći slučaj je upravo situacija kada novac držite u novčaniku. Možete imati proizvoljan broj Slamarica keš računa, ali jedan uvek mora ostati i njega ne možete obrisati. Uverićete se i sami da to ima smisla, jer uvek imate novčanik i nešto novca kod sebe.

Pitanje: Kako da promenim avatar (sličica koja se stoji pored korisničkog imena) koji se pojavljuje na stranici Vaše ideje, a koji mi je Slamarica automatski dodelila?


Odgovor: Da bi promenili automatski avatar potrebno je kreirati nalog na specijalizovanom sajtu www.gravatar.com. Ovaj servis vam omogućava da na svim sajtovima koji ga podržavaju imate jedan avatar koji vas uvek prati. Slamarica je jedan od takvih sajtova, pa probajte.

Imate pitanje na koje niste našli odogovor?

Nema problema pošaljite ga putem Kontakt forme potrudićemo se da vam što pre odgovorimo.